FCFC Official
TIEDOTE PRESSRILIIS 3.10.2016
Pyrkkä är svartröödi! Pyrkkä Family! Go Effcee!

FC Footballclub vill delta i den pågående offentliga debatten som handlar om törkeega omständigheter kring fotbollen.

Också FC-kansliet har nåtts av uppgifter och hundratals ögonvittnesskildringar som gör gällande att Janne Wikström kom sent till en tävlingsmatch sommaren 2014 och att Kasimir Johansson ofta spelat i fascinerande färggranna kortbyxor.

Fansen är allt för FC Footballclub! Allt!

Den anrika föreningen har under de senaste fyra årtiondena gått från mörka möten mot Skatta Skins till förvirrande matcher med storklubbar som FC Suokki och Zoom. Det finns ingen genväg. I dag är FCFC nära en plats i den tätaste täten och det vore ju utomordentligt trist om prospekterna sumpas på grund av ett kriminellt bordsskick.

Så nu förfogar Kasimir Johansson över ett par nattsvarta spelbyxor och Janne Wikström är numera alltid och överallt i god tid.

På kansliet anser vi att förseelserna liksom bevisen är av förhållandevis ringa karaktär, men utgående från responsen från supporterklubben bör ytterligare åtgärder vidtas för att trygga en bra feeling. Därför har sju supportrar porförbjudits. Dessa är Leffe, Ronnie, Heidi och så Kimmen från Lojo. Också Kimmens rottweiler som lider av afasi har pårttare till Pyrkkä.

För säkerhets skull förbjuder FC Footballclub tondöv allsång. Ska det väsnas så måste det låta som någonting. Sångprover kan ges vid stadioningångarna E och K. Direktör Behm avgör om talangen räcker till.

FC Footballclub samarbetar med myndigheterna: Försäkringsbolaget Veritas, FPA, Centralhandelskammaren, Alko och Mehiläinen Muncca. (Klubben jobbar också på ett avtal med Veterinärmedicinska.)

*** Förköp till julfesten pågår. Kinkkubingo och leverpastej. Kom som du är! 16.12.2016 restaurang Älämölö, Eira. Supékort 12 euro. Egna och andras drycker medtages.

Annonser