bollenrund.JPG
Brevkurs i bollrullning och andra distansstudier med FCFC.
PRESSRILIIS 13.11.2016
Det som händer i Odessa stannar kanske inte i Odessa. Hasses Backe är nu nedför och många råd dyrköpta. En jädrans tur att Effcee har dem alla!

Enligt vanligtvis pålitliga källor har bergsuvarnas herre Hans Backe i början av förra veckan sökt nycklarna till framgången i Båtsmansgatans Hipsterärrä där vid Femkanten. Det är många som lämnar in lottokupongen i just den kipsan men få som vinner. Ingen, för att vara nästan exakt. Hanskuli hade naturligtvis hört om Rööperi-oraklet, som Pertti Alaja vet att alltid levererar. Oraklet skulle ha nycklarna, Golden Keys. Tyvärr körde Hasse i hipsterkvarteren mot enkelriktat på Fredriksgatan och det fick trista effekter för utlandsresan.

tjocktevenMen eftersom alla med ögon såg på tjockteve natten mot söndagen och eventuellt begrep vad som pågick ska Effcees Avdelning för allehanda Goda råd ej befatta sig med kortslutningarna i Odessa. Matchen mot Urrkaina var en viktig match. En bra match. Mot svårt motstånd. Tufft motstånd. Sega gubbar. Ja näin. Låt oss då bara be och konstatera att det hela nu är över och välkommen på träning till Väiski med FC etc. Bör tilläggas att Alaja har beställt en Future Conference av Effcee. Det blir ett klassiskt båtseminarium.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-13-kl-14-18-301. Som tidigare meddelats inleder Klubben seriösa preparationer för säsongen 2017 med läppfettstest i Granibacken (Kaunaisten perässähiihtomäki). Testet pågår natten mellan torsdag och söndag och det är mycket individuellt. Testet utförs i motlut och lutningen beaktas i protokollet som justeras av doktor emeritus Jocke Ring. Räkna med cirka 12 procent och byiga vindar.

– Vitalis-fettet appliceras med säämiskä för att uppnå bästa absorberingseffekt. Man kan inte huija med vitalis.
Säämiskä suger snabbare än huden, säger C. Komonen som ansvarar för klubbens vitalistest och folkdanserna.

Körinstruktioner, instrument, parkeringstillstånd, lämpliga dansskor, ostmackor och könummer kablas ut av pressavdelningens nyförvärv Eremenko inom movember månad.

2. I dag på söndag, Fans Dag, har det i Effcee inte tränats med annat än mindfullness. Alla spelare har tänkt vackert. Dessutom har vi tänkt på Janne Grönroos som, i egenskap av Förebilden för fysisk fostran, på fredagen cyklade från Helsingfors till Mansester. Vi har undrat varför men anser att det är just sånt man ska ha medalj för. Eller kring öronen.

3. Vi är nu mycket nära den dag då allt omfattande linjetalet hålls. Vad menas med linjetal?

– Det är det som började som en informell kaffebordsdiskussion om fotbollens framtid och som sedan formade sig till ett konsekvent och väl genomarbetat linjetal för en borgerlig hållning i samhällsfrågorna och en borgerlig agenda för FC Footballclubs framtid, förklarar Akademirektor Petteri ”Hieroglyfen” Behm.

I linjetalet ingår koordinater för spelsystem och strategi men enligt isländsk modell även ritningar för lyckade inkast, de som slungas framåt och bakåt och hit och dit. Linjetalet ersätter inte Brevet till laget som GM skriver inför varje ny säsong utan ska ses som ett komplement. Eller är det tvärtom? Vem vet.

2008
Obegripligt.

Linjetalet med tillhörande övningar kan komma att hållas när som helst så det lönar sig att anmäla ”in” på allt som Namnskriket levererar i el-posten. Håret bör kammas etc. Och satan satan jappar, betala era räkningar i tid! Annars får ni med lagens långa arm!

4. Juha Mieto.

5. Morris med stort F bör ringas in då behovet av dikotamen kraftigt ökat. Hjärntrusten och Tom Nyström startar upp projektet. Möte i januari 2017.

Till slut. FC Footballclub samarbetar med myndigheterna: Försäkringsbolaget Veritas, FPA, Centralhandelskammaren, Alko och Mehiläinen Muncca. (Klubben jobbar också på ett avtal med Inremedicinska.)

*** Förköp till julfesten pågår inte länge till! Kinkkubingo och leverpastej. Kom som du är! 16.12.2016 restaurang Älämölö, Eira. Supékort 12 euro. Egna och andras drycker medtages.

Annonser