Processed with VSCO with h5 preset
En bild rakt från högkvarteret.
PRESSRILIIS 21.11.2016
– Vi kan nog dra ett streck över den här lilla fadäsen, anser FCFC som välkomnar Roman Eremenko till föreningens träningar på Väiski.

Som FC-bloggen på förhand förtjänstfullt anat har Eremenko syndat med förbjudna preparat och försvunnit i sumpmarken. ”Allt är ett missförstånd”, säger Eremenkos talesman. Marty Miettunen som en gång i tiden lade ut texten i Moon TV:s intervju hävdar ändå att  Eremessias är icke skyldig.

romancoke– Han har kysst en brud, som rubbat in lite cola i läppen.

Bevisen finns i molnet. Siellä jossakin. Och nu klarnar det. Allt.

En till vilsen tanke, bara. Tema till Future Conference: Förmågan att tänka och att lära sig.

– Förstås, ifall nån bjudit på kokkeli åt Eremias så är det ju enligt alla regler ohövligt att tacka nej. Så frågan kvarstår… ”omat vai tarjotut kokkelit?”, säger Petteri Behm.

I FCFC:s hustavla i träningscentret står nu att laget kan inte befatta sig  med Eremenko nåt mera. Avslutat kapitel. Enda förfriskningen som föreningen kör med är en sporadisk öl på Gandi. Kari Gandi, kaikkien janoisten ystävä.

Akademirektor Behm: Det otänkbara är tänkbart

Effcees Think Tank har även nåtts av förslaget att bygga en travbana i Brunnsparken. Som klubbens Avd. för allehanda oavslutade och dyra byggprojekt ser det så ska det vara start och mål inne i Brunsthuset. Faktiskt så har bröderna Lax, a.k.a. Salmo Salar och Salmo Trutta ertappats vid Kaivos terass med mätstickor och anteckningsblock i högsta hugg. Ja, trav och laxodling. Varför inte. Shared laxodling. Alla har nån lax i badkaret, simbassängen eller diskhon och i Brunsthuset finns ju en bassäng. Eller så säger de som besökt byggnaden. I och för sig är det samma jappar som gick på folkdans på Natsaklubi på 60-talet. Horse Night & Then Some Trout!

Enligt FCFC:s källor är det Salmon Guggenheim som betalar för arrangemang och cokis. Säker info. Hämtad i Magasingatans Ärrä.

travbanan
Det är potential i travbanan, enligt FCFC.

Förberedelserna inför Akademirektorns Linjetal fortgår. Trädgårdsmöblemanget har scouttats och beställts. Tomtarna levererar när som helst nu. Sedan ska det skruvas och muttras. I talet tas upp allt från det tämligen nödvändiga i att andas till avancerade rörelsemönster på fotbollsplanen och Terminal 2 på Helsingfors-Vanda. Kapten Tom Nyström har lovat att under inga omständigheter delta.

kaivo
Glada laxar och lite lutfisk.

Kamrater. Fystest del 1 genomförs på egen hand. Instruktionerna finns på Snapchat.

Till slut. FC Footballclub samarbetar med myndigheterna: Försäkringsbolaget Veritas, FPA, Centralhandelskammaren, Alko och Mehiläinen Muncca. (Klubben jobbar också på ett avtal med Inremedicinska.)

*** Förköp till julfesten pågår inte länge till! Kinkkubingo och leverpastej. Kom som du är! 16.12.2016 restaurang Älämölö, Eira. Supékort 12 euro. Egna och andras drycker medtages.

Annonser