aftersauna
❒ Allsång på skamsen. Sommarlov, pojkar!

Antecknat den 25 juni 2015

Bröder, kamrater, hamburgare!
Trettio säsonger med FC har passerat revy för undertöcknad och nu även min första som GM. Historien får bedöma mina kvaliteter därvid, men själv vill jag tacka hela laget för en av mina finaste vårsäsonger i FC. Det har varit helt sikaroligt.

Jag skall fatta mig kort i detta nu och återkommer i slutet av juli med taktiska finesser etc inför höstsäsongen.

Fem segrar, ett kryss och tre förluster so far. Och ett jävla fint, slitande lag. Mycket jävlaranamma och några riktigt snygga mål, passningar etc har vi presterat. Egentligen bara en eller två slappa matcher. Och bäst av allt: minst 14 man har vi varit till varje match.

Det är alltså inte bara Jocke som är fin utan hela Ringen. Kasi har gjort en fin rookiesäsong och Jon en satans snygg comeback. På hösten kommer vi även att få se mer av Joey, which is good news.

Tyvärr säger vi see you till Alex, som byter förening från FC till LA Kings i juli. Tack för en fin säsong, Al, och säsongens kallaste mål i sista matchen!

Ruffe har varit rätt sysslolös denna vår, vilket renderar försvaret toppbetyg. Ni är betong.

I anfallsväg har vi också varit rätt vassa och bättrar på ännu på hösten. Eix jeh.

Målbörsen just nu ser ut som så att Jocke och Alex har nätat tre gånger. Kasi, Europa och Oscar två, samt Pädä, Janne G och Simon en gång.

Vi har varit rätt snälla också, inga röda kort har vi tagit och det är bara en jävel (ska han aldrig sluta?) som har tagit två gula, alla andra har klarat sig med ett eller inget.

Intervallträning och bordtennis rekommenderas för sommarpausen. Kolla upp namnskriket med jämna mellanrum. Nästa match är helt fittigt snart och helt sjukt viktig.

Annonser